DIPLOMERAD SAMTALSTERAPEUT

VÄGLEDARE, MOTIVATOR OCH LIVSNJUTARE SOM

DRIVER DET EGNA FÖRETAGET " ÄNTLIGEN"



Välkommen

Du är varmt och kärleksfullt välkommen till min blogg som handlar om mig och min syn på Livet. Tankar jag vill ventilera och kanske inspirera.

lördag 30 april 2011

Så som de är


Det är ju för härligt med de små. Försöka mata en liten krabat som har fullt upp att upptäcka världen samtidigt som han äter, resulterar oftast i att gröten eller den mat han äter, sitter lika mycket utanpå kroppen som inuti.
Sen kan det ju vara skönt att få ta sig omkring utan blöja eller kläder.......Hihi bobbelibom....vad tror ni resultatet vart av det.
Johorå......en bajsklutt på golvet pluss händerna som hann dit och känna på det som kom ut i kroppen. Det var bara att tvätta sig och göra rent golvet.......då var det lika härligt att sitta och titta på sig själv när det helt plötsligt blev en hel pöl runt gumpen.
Ja de små liven är som de är......man lyssnar till sina behov och utför dom....punkt.
Ingenting är konstigt, det bara är så. Synd att vi glömmer detta med åren. Ja nog är det väl bra om vi går på toa när det behövs....annars blev det så mycket att ta reda på.
Men behoven vi har, hur mycket lyssnar vi på dom och sedan utför dom? Nja.....det är det nog lite si och så med. Likväl som vi ska lära barnen....kan vi lära av dom.

Med kärlek och värme Maria

2 kommentarer:

  1. ja det är underbart och dom små liven har så mycket att lära oss förstelnade vuxna

    Snacka om en liten Emelie..hehe

    Puss och kram och längtanshjärtan

    SvaraRadera